Ezért előnyös a divatban a kicsi cici!
2017. augusztus 04. írta: Stílustitok

Ezért előnyös a divatban a kicsi cici!

Meglepő ellentmondás, de jó néhány szexi és kifejezetten nőies szabásvonal van, ami egy telt idomú nőnek már-már tiltólistás. 

stilustitok_kicsi_cici.jpg

Kicsi, vagy közepes mellbőséggel viszont nem kell húzogatni vagy igazgatni. Elengedheted a melltartó takargatásával és leplezésével járó trükköket és a stresszt, hogy menet közben a megtűzött, leragasztott stb. álcád bemondja az unalmast…

Lássuk, melyek ezek a fazonok:

Spagetti pántok- Kizárólag a kisebb, és a közepes mellű alkaton mutatnak jól. A vékonyka pántok olyan hatást keltenek a dúsabb keblű hölgyeknél, mintha azok bármelyik pillanatban elszakadhatnának. Képtelenség nem bámulni őket a pillanatra várva. A helyes megjelenés érdekében a pántok vastagsága egyenes arányban kell, hogy növekedjen a cicikkel.

1412286897270_image_galleryimage_mandatory_credit_photo_by.JPGPánt nélkül-  az olyan pánt nélküli topok és felsőrészek amelyeknek nincs tartásuk, rugalmas anyagból készültek, feszülnek a ciciken, maximum a közepes méreteken mutatnak. Máskülönben lecsúsznak, vagy annyira szétfeszítik az anyagot, hogy az már szinte szakad. Ez sosem mutat szépen.

Nyakbakötős – Azok a vonalak, amelyek a test közepe felé futnak, kiemelik a mellek külső körvonalait. A kicsi és a közepes melleknél ez előnyös, hiszen azzal, hogy kihangsúlyozzuk a melleket, nagyobbnak is tűnnek, akiknek viszont eleve hangsúlyos a dekoltázsuk, kerüljék ezt a fajta fazont. Ahogyan a pánt nélküli felsőknél, itt is azt kell elkerülni, hogy a dekoltázs túl „feszesnek” tűnjön, mintha nem lenne elég hely a felsőben.

Nagy ívű kivágások/Extra mély kivágás- Sem a melltartó problémája miatt nem kell aggódniuk, sem amiatt, hogy esetlegesen villantanak egyet. Ahogyan a kivágás íve, úgy a mélysége is annál nagyobb lehet, minél kisebb a mellünk. Ezzel ellensúlyozhatjuk azt, amink nincs.

A nélkül vehetünk fel ilyen ruhákat, hogy közönségessé válna a megjelenésünk, ugyanis ha egy közepes, vagy nagy mellű nő rakja ki mindenét, az már inkább visszahatást kelt. Kate Hudson is imádja a hasonló szabású ruhákat, és látszik, hogy tökéletesen tudja viselni. A kivágások ellenére elegáns és kifinomult a külseje. Ugyanezt nem tudná utána csinálni egy nagy mellű nő sem.

Szóval dobd el a melltartót, jöhetnek a különlegesebbnél különlegesebb kivágású ruhák!

 

 

süti beállítások módosítása