Legyen a harisnya az új legjobb barátod!
2017. október 25. írta: Stílustitok

Legyen a harisnya az új legjobb barátod!

sapphire-design_com.JPGGyerekként utáltuk, az átmeneti évszakokban viszont a gardrób kötelező eleme.

Ideje elfelejteni a harisnya viselésével kapcsolatos gyerekkori viszketős, csúszkálós, húzogatós emlékeket, hiszen az idővel a fazonokat és az alapanyagokat tekintve is sokat változott a kínálat, nem kérdéses, hogy az előnyére. A ma elérhető széles választéknak köszönhetően megtehetjük, hogy felnőtt fejjel kiegészítőként (is) tekintsünk ezekre a ruhadarabokra.

Amellett, hogy a harisnyanadrágok és leggingsek nagyon praktikusak tavasszal illetve ősszel is, a színes és mintás darabok alkalmasak arra is, hogy akár az egész öltözetünket köréjük építsük fel. A geometriai és mindenféle kreatív mintázatnak köszönhetően alakot is formálhat, ha jól választunk.

how-to-still-wear-cute-casual-dresses-during-fall.jpgSokan csak az igazán meleg, nyári hónapokban mernek szoknyát, könnyedebb ruhát viselni, pedig egy vastagabb harisnyával az igazán fázósak is védve lesznek a hűvös elől. Kimondottan divatos és élénk színekben kaphatóak, a táska, vagy akár smink színéhez passzolót is könnyű találni. Ősszel és az enyhébb téli időkben sem kell azonnal előkapni a nadrágot, mert a lábra simuló vastag, sűrűn kötött harisnyák sokszor melegebben tartják a lábakat, és csizmával, bakanccsal igazán csinos lesz az összkép.  

Duplán hasznára válhat a harisnya vagy a leggings azoknak a nőknek, akik nem szeretik a lábukat, vagy nem elég merészek a miniszoknya viseléséhez:  aki el akarja terelni a figyelmet a lábairól, az válasszon sötétebb színeket, egy jól választott mintával pedig magasabbnak is láttathatjuk magunkat.

A vékonyka, testszín imitálására hivatott nejlonharisnyával óvatosnak kell lenni. Színe sehogysem fog hasonlítani a bőrhöz, és a végeredmény inkább szerencsétlen lesz,mint stílusos. De ha már mindenképpen megkerülhetetlen a viselése, akkor keressünk olyat, ami kevésbé barna, inkább szürkés árnyalatú, világos. Ha már ígyis-úgyis látszik,hogy harisnya van a lábunkkon, akkor legyen az a kontraszt egyértelmű, tudatos, és válasszunk inkább színes, akár fekete harisnyát. Sokkal jobban jársz, mint amikor "el akarod hitetni", hogy nincs a lábadon semmi, holott már messziről látszik, hogy a testszínű harisnyát viselsz.

Ne ijedjünk meg a színektől, a vékony harisnya a bőrünkön sokkal, de sokkal halványabban fog érvényesülni, mint ahogy azt a csomagolásban látjuk. A sűrű szövésű "téli" fazonok viszont szép élénk színekben kaphatóak, ami praktikus az ebben az évszakban hordott sötétebb színek mellé. Könnyen feldobhatjuk vele az össszképet és a hangulatot is. 

hqdefault.jpg

calzedonia-calze-coprenti-3.jpg

avmw0g-l-610x610-leggings-fall-winter-pattern-patterned_leggings-tights-boots-sweater_weather-cold-chilly-warm-brown_leather_boots.jpg

a5cfe40601363a8d53ba738990738041--fall-winter-outfits-fall-winter-fashion.jpg

süti beállítások módosítása