A farmer húsztól hatvan éves korig
2017. november 03. írta: Stílustitok

A farmer húsztól hatvan éves korig

60s.jpgTrendek ide vagy oda, a farmernadrág kortalan, a huszonévestől kezdve a hatvanasig bárki felveheti. Viszont az már számít, hogy milyen fazonról beszélünk, és mivel kombináljuk. Lássuk tehát, hogyan fest a világ kedvenc ruhadarabja kor szerinti leosztásban. 

20 évesen: A nadrág nyugodtan lehet díszített és szaggatott egyszerre, sok zsebbel, dísszel, és rátéttel. Kombinálhatják feltűnő, színes felsőkkel, és nyugodtan kivillanthatják akár hasukat is. A mostanság divatos „boyfriend jeans” lazasága illik a fiatalokhoz és nekik még jól állnak a bohém, feltűnő darabok. 

30 évesen: Fiatal nőként előnyösebb, ha kicsit visszaveszünk a tarkabarka zűrzavarból, legalábbis ha szeretnénk, hogy komolyan vegyenek minket akár úgy általában hétköznapokról beszélünk, akár a munkahelyünkről, a karrierünkről van szó. A farmer még mindig lehet tépett, vagy díszített, de inkább ne egyszerre. A feltűnő nadrágot egyszerű felsőkkel érdemes kombinálni, így az összhatás nem lesz unalmas, de harsány sem. 

30sx.jpg

 40 évesen: Ebben a korban nem mutatnak jól a túlkomplikált, zsebekkel telepakolt és csillogó farmernadrágok. Lehet, hogy ezek fiatalos ruhadarabok, de épp azt a hatást érik el, mintha kétségbeesetten huszonévesnek szeretne látszódni az illető. Az egyszerű vonalvezetés és az egyenletes szín működik a legjobban. A csípőnadrágot, vagy a derék mutogatását határozottan kerüljük.

50 évesen: Érvényesül a mondás, minél egyszerűbb, annál jobb! Az unalomtól viszont nem kell tartani: színes blézerrel, ékszerekkel, vagy kendőkkel kombinálva a farmer nagyon fiatalos és stílusos.

50s.jpg

 60 évesen: A farmernadrág lezserségét nagyon jól kiegészítik az olyan klasszikus ruhadarabok, mint a fehér blúz, a bézs ballonkabát, vagy egy sötét blézer. Ezek a klasszikus ruhadarbok együtt hibátlan együttest alkotnak, és bármikor felvehetőek. 

 

 

 

süti beállítások módosítása